Η υγεία του ανθρώπου εξαρτάται απο το πόσο υγιής είναι η σπονδυλική του στήλη.

Ανατολίτικη παροιμία

Γιατί είναι ΔΩΡΕΑΝ;

ask-question-2-ce96e3e01c85a38a0d39c61cfae6d42cΤι είναι το δωρεάν μάρκετινγκ δοκιμής;

Είναι μία υπηρεσία προπώλησης, η οποία παρέχεται στον καταναλωτή ως δοκιμή του προϊόντος με στόχο την αξιολόγησή του. Τέτοιου είδους φόρμα υπηρεσίας τον τελευταίο καιρό έχει γίνει δημοφιλής. Είναι δύσκολο να πάρεις απόφαση να αγοράσεις ένα διαμέρισμα, ένα αυτοκίνητο ή κάποιο ακριβό προϊόν, γι’αυτό στον καταναλωτή δίνεται η δυνατότητα να δοκιμάσει το προϊόν πριν την απόκτησή του, για να μπορέσει να διαπιστώσει με προσωπική εμπειρία αν το προϊόν του είναι χρήσιμο και ωφέλιμο.

Για σκεφτείτε λίγο…

Μήπως μπορεί να χρησιμοποιηθεί αυτού του είδους μάρκετινγκ, αν δεν υπάρχει σιγουριά για το πορϊόν;

Σας περιμένουμε λοιπόν για να το διαπιστώσετε!

 

Γιατί είναι ωφέλιμο το θερμικό μασάζ MegaRays;method

Στο δωρεάν πρόγραμμα επίδειξης που έχει την δυνατότητα να κάνει ο επισκέπτης στο εκθεσιακό σαλόνι, εφαρμόζεται μασάζ 40 λεπτών σε όλη την σπονδυλική στήλη. Εφαρμόζονται πολλές μέθοδοι Ανατολίτικης ιατρικής όπως χειροπρακτική, μασάζ, πίεση σημείων, θερμοθεραπεία, μοξοθεραπεία, τέντωμα σπονδυλικής στήλης. Το αποτέλεσμα αυτών των μεθόδων είναι να μειώνεται ο πόνος στην σπονδυλική στήλη, να αυξάνετε το ανοσοποιητικό σύστημα καθώς και να βελτιώνετε όλη η υγεία.

 

Αν φροντίζουμε την σπονδυλική στήλη μπορούμε να απαλλαχτούμε από πολλές ασθένειες;

Η σπονδυλική στήλη – είναι η βάση της υγείας, από την κατάστασή της εξαρτάται η λειτουργία πολλών οργάνων, αν θέλετε να είστε υγιής, πρέπει να φροντίζετε την σπονδυλική σας στήλη. Όσο πιο συστηματική είναι η χρήση του εξοπλισμού τόσο καλύτερα είναι τα αποτελέσματα.

Πρόσφατα Άρθρα

Επικοινωνία

Μακεδονίας 51 Θεσσαλονίκη, Μπότσαρη, 54644 Τηλ: 2310 548670
Υπηρεσίες Υγείας