Η υγεία του ανθρώπου εξαρτάται απο το πόσο υγιής είναι η σπονδυλική του στήλη.

Ανατολίτικη παροιμία

Σχετικά με εμάς

Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα μας – στον κόσμο υγείας, ομορφιάς και νεότητας!

nivo3

Είμαστε ευτυχείς για το ενδιαφέρον που δείξατε για τα προϊόντα MegaRays.

Η εταιρεία MegaRays ειδικεύεται στην εισαγωγή και πώληση προϊόντων σύγχρονης τεχνολογίας για την καθημερινή φροντίδα του οργανισμού. Συνεργάζεται με τα μεγαλύτερα εργοστάσια παραγωγής προϊόντων εναλλακτικής θεραπείας.

2011-Ceragem-HQ12

Η MegaRays δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά από το 2009 και συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες εταιρείες απο τη Νότιο Κορέα, τα οποία προσφέρουν αποκλειστική ανάπτυξη των προϊόντων τα οποία βασίζονται στην νανοκεραμική (nanoceramics). Όλα τα προϊόντα έχουν σαν στόχο την πρόληψη και αποκατάσταση του οργανισμού από διάφορες παθήσεις.

 

Τα προϊόντα μας είναι υψηλής ποιότητας και πιστοποιημένα.

phot1 phot2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Και για να το διαπιστώσετε αυτό, σας προτείνουμε να δοκιμάσετε το κορεάτικο μάρκετινγκ, το οποίο εφαρμόζετε στους εκθεσιακούς χώρους-καταστήματα, το οποίο επιτρέπει στον επισκέπτη να έρθει στον χώρο και να ενημερωθεί (μέσω των παρουσιάσεων που γίνονται στον χώρο) για την αποτελεσματικότητα και για τις ιδιότητες των προϊόντων της και έπειτα να δοκιμάσει τα προϊόντα ΔΩΡΕΑΝ!.  Η μέθοδός μας – είναι ένας συνδυασμός τις αρχαίας Ανατολίτικής ιατρικής με τα επιστημονικά επιτεύγματα της εποχής μας.

Η υγεία, είναι το μοναδικό αγαθό που ανήκει στον άνθρωπο και εξαρτάται αποκλειστικά από τον ίδιο

κορεάτικη παροιμία

Με τον σύγχρονο τρόπο ζωής, την καθημερινή ρουτίνα και την έλλειψη χρόνου, ο άνθρωπος δεν αφιερώνει χρόνο για την υγεία του. Και αυτό φυσικά κάποια στιγμή θα έχει αρνητικές συνέπειες για τον οργανισμό.

Στόχος μας, είναι να θυμίσουμε και να βοηθήσουμε τους ανθρώπους να είναι υγιείς και ευτυχισμένοι, με τα σύγχρονα προϊόντα τα οποία διαθέτουμε

φιλοσοφία της MegaRays

Η MegaRays, με την ποικιλία των προϊόντα που διαθέτει, σας προτείνει να αφιερώσετε 30-60 λεπτά την ημέρα για την υγεία σας σε οικιακές συνθήκες ή να επισκεφτείτε τον εκθεσιακό μας χώρο-κατάστημα. Οι ειδικοί σύμβουλοι-πωλητές που υπάρχουν στον χώρο, θα απαντήσουν σε όλες τις ερωτήσεις που έχετε σχετικά με τον τρόπο χρήσης και τον τρόπο με τον οποίο επιδράνε τα προϊόντα στον οργανισμό.

 

Καταφέραμε να πραγματοποιήσουμε το όνειρο σχετικά με την μακροζωία, χάρη στην ανάπτυξη της σύγχρονης ιατρικής. Ωστόσο, πάντα ψάχναμε να βρούμε την αιτία των παθήσεων, μεθόδους θεραπείας και πρόληψης, οι οποίες θα μπορέσουν να αποτρέψουν την ασθένεια. Η επιστημονική ερευνητική ομάδα της εταιρείας έθεσε στόχο: να μελετήσει την φυσική θεραπευτική δύναμη (τον φυσικό μηχανισμό αυτοθεραπείας) που έχει ο κάθε άνθρωπος μέσα του με βάση την μυστηριώδη δύναμη της φύσης. Μετά από χρόνια έρευνας και πειραμάτων, καταβάλαμε όλες τις δυνάμεις για την ανάπτυξη τεχνολογίας , ώστε να δημιουργήσουμε σύγχρονο θεραπευτικό εξοπλισμό, συνδυάζοντας αρχαίες μεθόδους Ανατολίτικης ιατρικής και της σύγχρονης Δυτικής τεχνολογίας.

IMG_6056_web

Lee Jea Bong, Γενικός διευθυντής

 

Πρόσφατα Άρθρα

Επικοινωνία

Μακεδονίας 51 Θεσσαλονίκη, Μπότσαρη, 54644 Τηλ: 2310 548670
Υπηρεσίες Υγείας