Η υγεία του ανθρώπου εξαρτάται απο το πόσο υγιής είναι η σπονδυλική του στήλη.

Ανατολίτικη παροιμία

Ασκηση Μακροζωίας. Πως Να Ξαναγεννηθείτε;

Home » Γενικά άρθρα » Ασκηση Μακροζωίας. Πως Να Ξαναγεννηθείτε;

Ασκηση μακροζωίας

Αυτή η τεχνική βοηθά στη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος, την πρόληψη απόφραξης των φλεβών και ομαλοποίηση της αρτηριακής πίεσης. Επίσης βελτιώνει την εγκεφαλική λειτουργία.

ΜΥΣΤΙΚΟ ΜΑΚΡΟΖΩΙΑΣ

Σταθείτε ίσια, τα πέλματα ενωμένα, πιέστε τα δόντια. Σηκώστε τις φτέρνες 3-5 εκ από το πάτωμα, στη συνέχεια απότομα κατεβάστε τις φτέρνες κάτω. Ως αποτέλεσμα του ταρακουνήματος αυτού, οι φλεβικές βαλβίδες λαμβάνουν επιπλέον παλμό για την ώθηση του αίματος προς τα πάνω.

Κάντε 30 από αυτές τις πάνω-κάτω επαναλήψεις  5 φορές την ημέρα και δεν θα ξέρετε τι σημαίνει αρρώστια! Εκτελέστε κάθε άσκηση αργά – 1 ταρακούνημα το δευτερόλεπτο.

Αυτή η γυμναστική είναι ιδιαίτερα ωφέλιμη για του ανθρώπους που η δουλειά τους είναι πολλές ώρες ορθοστασία. Επίσης, αυτή η άσκηση μπορεί να εξυπηρετήσει ακόμη και εκείνους που απαγορεύεται το τρέξιμο ή γρήγορο περπάτημα.

Το ταρακούνημα του οργανισμού – είναι αποτελεσματική πρόληψη από θρομβώσεις, εμφράγματα και εγκεφαλικά επεισόδια. Είναι εκπληκτικό που μία απλή άσκηση να είναι τόσο χρήσιμη!

Comments are closed.

Πρόσφατα Άρθρα

Επικοινωνία

Μακεδονίας 51 Θεσσαλονίκη, Μπότσαρη, 54644 Τηλ: 2310 548670
Υπηρεσίες Υγείας