Έβαλε ‘Μανταλάκι’ Στο Αυτί. Πολύ Έξυπνη Ιδέα!

Αν ανήκετε στην κατηγορία των ανθρώπων που όταν εκδηλώνετε κάποιος πόνος δεν έχετε συνηθίσει να τρέχετε στον γιατρό, τότε το άρθρο αυτό θα σας φανεί ενδιαφέρον. Από τον απλό πόνο μπορείτε να απαλλαχτείτε με την βοήθεια των αυτιών… ναι-ναι, καλά διαβάσατε, αυτιών!
Αναγνωρισμένος ρεφλεξολόγος Helen Chin Lui δηλώνει, ότι στην επιφάνεια του αυτιού μας βρίσκετε ο χάρτης του σώματος μας, που αποτελείται από νευρικές απολήξεις και συνδέσεις του κεντρικού νευρικού μας συστήματος. Η επίδραση στο αντίστοιχο βιολογικό ενεργό σημείο μπορεί να απαλλάξει από πόνο σε μέρος του σώματος.
Μερικές φορές οι καταστάσεις δεν επιτρέπουν να πάμε για περπάτημα ώστε να ξεμουδιάσουμε λίγο, ωστόσο μπορούμε να δώσουμε λύση με ένα μόνο μανταλάκι που πάντα υπάρχει στο σπίτι!

Κάθε ένα από αυτά τα έξι σημεία συνδέονται με ορισμένα μέρη του σώματος. Αν ασκήσετε πίεση σε αυτά, μπορείτε να απαλλαγείτε από τον πόνο σε μια συγκεκριμένη περιοχή.

foto1

  1. Πλάτη & Ωμοι

foto2

Το πάνω μέρος του αυτιού είναι υπεύθυνο για την πλάτη και τους ώμους. Αν νιώθετε ένταση και πόνο στην πλάτη και ώμους, τοποθετήστε το μανταλάκι στο σημείο 1. Μέσα στα επόμενα λεπτά ήδη θα αισθανθείτε ανακούφιση. Επαναλάβετε την διαδικασία μερικές φορές την ημέρα και θα παρατηρήστε καλυτέρευση.

2. Εσωτερικά όργανα

foto3

Σημείο νούμερο δυο, αφορά την υγεία των εσωτερικών οργάνων. Εννοείτε ότι αν αισθανθείτε πολύ έντονο πόνο πρέπει να απευθυνθείτε στον γιατρό. Αλλά αν νιώσατε ένταση και ελαφρύ πόνο γιατί να μη δοκιμάστε την μέθοδο με το μανταλάκι.

3. Αρθρώσεις

foto4

Το σημείο νούμερο τρία αντιστοιχεί στους πόνος που εκδηλώνονται στις αρθρώσεις. Και πάλι, αν αισθανθείτε πολύ έντονο πόνο πρέπει να απευθυνθείτε στον γιατρό. Αν όμως ο πόνος εκδηλώθηκε απότομα μπορείτε να αξιοποιήσετε την μέθοδο με το μανταλάκι.

4. Οισοφάγος & Μύτη

foto5

Αν αισθάνεστε, τα πρώτα συμπτώματα κρυολογήματος, δοκιμάστε την μέθοδο με το μανταλάκι. Το μανταλάκι που βρίσκεται στο σημείο τέσσερα, θα αποτρέψει τα πρώτα συμπτώματα του κρυολογήματος.

5. Πεπτικό σύστημα

foto6

Αν έχετε δυσάρεστη αίσθηση στην περιοχή του στομάχου και των εντέρων, δοκιμάστε το μανταλάκι! Θα ηρεμήσει το πρήξιμο, τον πόνο και την ένταση στην κοιλιακή χώρα.

6. Κεφάλι & Καρδιά

foto7

Ο λοβός του αυτιού είναι ένα από τα σημαντικά σημεία του σώματός μας – είναι το κεφάλι και η καρδιά. Το μανταλάκι στον λοβό του αυτιού θα βοηθήσει να διατηρήσετε την υγεία της καρδιάς και να έχετε διαύγεια. Ιδανική πρόληψη καρδιο-αγγειακών παθήσεων!

Εσείς πιστεύετε στην ρεφλεξολογία; έχετε δοκιμάσει αντίστοιχες πρακτικές;

Those interested https://besttrackingapps.com in the gorgeous new mac pro will be able to choose between a quad-core 3