Τεχνική Για Να Απαλλαχτείτε Από Πονοκέφαλο Και Στρες Σε 30 Δευτερόλεπτα

Αυτή η τεχνική θα σας βοηθήσει να απαλλαχτείτε από πονοκέφαλο και στρες σε 30 δευτερόλεπτα.

Πονοκέφαλος – καθόλου ευχάριστη αίσθηση. Ειδικά όταν αυτό συμβαίνει κατά την διάρκεια της εργασίας ή στο δρόμο, που δεν έχεις κοντά σου ένα παυσίπονο, που της περισσότερες θέλεις και αυτό να αποφύγεις.

Σήμερα η Mega Rays θα μοιραστοί μαζί σας έναν απλό τρόπο που θα βοηθήσει στην αντιμετώπιση του πονοκεφάλου και του στρες μόλις σε 30 δευτερόλεπτα χωρίς τη βοήθεια των φαρμάκων.

Στο σώμα μας υπάρχουν ενεργά βιολογικά σημεία, στα οποία η επίδραση του μασάζ μπορεί να ανακουφίσει από πόνο διαφόρων προελεύσεων. Η μέθοδος πίεσης σημείων μπορεί τέλεια να εφαρμοστεί στην δική μας περίπτωση για απαλλαχτούμε από πονοκέφαλο και στρες.

Το μόνο που θα χρειαστούμε είναι το κατάλληλο σημείο το οποί βρίσκεται ανάμεσα στον αντίχειρα και τον δείκτη. Για να εντοπίσετε το σημείο αυτό, ενώστε αυτά δυο δάκτυλα. Παρατηρήστε των μυεί που προεξέχει. Αυτό είναι ακριβώς το σημείο αυτό!

ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟ ΚΑΙ ΣΤΡΕΣ

Τι πρέπει να κάνετε?

Πιέστε πάνω στο σημείο αυτό ώστε ο αντίχειρας να είναι από πάνω ενώ ο αντίχειρας από κάτω στην παλάμη. Πιέστε το σημείο αυτό για 30 δευτερόλεπτα, στη συνέχεια πιέστε το σημείο στο άλλο χέρι άλλα 30 δευτερόλεπτα. Αν όλα τα κάνετε σωστά, τότε πολύ σύντομα ο πονοκέφαλος θα αρχίσει να υποχωρεί.

 

Σημαντικό!

Μασάζ στο σημείο αυτό αντενδείκνυται σε έγκυες γυναίκες, καθώς η επίδραση αυτή μπορεί να προκαλέσει πρόωρες συστολές.

Postal code 66002 pupil to teacher ratio 13 1 paper writer pro-essay-writer.com fte teacher 34 school type regular school character school no magnet school no students in each grade ninth grade 142 tenth grade 115 eleventh grade 92 twelfth grade 87 find u