Ο Χάρτης Του Προσώπου

Έχετε ακούσει  ποτέ για τον χάρτη του προσώπου;

Χάρτης του προσώπου

Στην πραγματικότητα είναι το κλειδί για την επίλυση του μυστηρίου, όταν ένα συγκεκριμένο σημείο του προσώπου παρουσιάζει κάποιο πρόβλημα.

Εδώ είναι μια σύντομη επισκόπηση των βασικών περιοχών του προσώπου, όπου μπορεί να εμφανιστούν σπυράκια, και πώς αυτά συνδέονται με κάποια όργανα.

Ζώνη 1 και 3: Ουροδόχος κύστη και το πεπτικό σύστημα – βελτιώστε την διατροφή σας και να πίνετε περισσότερο νερό.

Ζώνη 2: Συκώτι – να προσπαθήσετε να περιορίσετε την κατανάλωση αλκοόλ, τα βαριά γεύματα ή τα γαλακτοκομικά προϊόντα. Αυτή η περιοχή μπορεί επίσης να δείξει μια τροφική αλλεργία.

Ζώνη 4 και 10: Νεφρά – βεβαιωθείτε για την λήψη επαρκούς ποσότητας νερού, και να πίνουνε λιγότερα υγρά που οδηγούν σε αφυδάτωση. Για παράδειγμα, ο καφές, αλκοόλ, αναψυκτικά.

Ζώνη 5 και 9: Αναπνευστικό σύστημα – εκείνοι που καπνίζουν ή που έχουν αλλεργίες τείνουν να έχουν ακμή σε αυτήν την περιοχή.

Ζώνη 6 και 8: Νεφρά – μαύροι κύκλοι προκύπτουν ως αποτέλεσμα της αφυδάτωσης. Πίνετε  περισσότερο!

Ζώνη 7: Καρδιά – ελέγξτε  την αρτηριακή σας πίεση και βεβαιωθείτε ότι δεν χρησιμοποιείτε make-up, το οποίο ερεθίζει το δέρμα.

Ζώνη 12: Στομάχι – κάντε αποτοξίνωση ή να προσθέσετε περισσότερες φυτικές ίνες στη διατροφή για να βοηθήσετε την πέψη.

Ζώνη 11 και 13: Ορμόνες – στρες και ορμονικές αλλαγές. Τέτοια προβλήματα μπορεί μερικές φορές να επιλυθούν με τη λήψη μεγάλης ποσότητας νερού και επιπλέον με πολλά σκούρα και πράσινα λαχανικά, αλλά αν η ακμή σε αυτήν την περιοχή εμφανίζεται συνεχώς, κλείστε ένα ραντεβού με έναν γιατρό για να θεραπεύσει μια πιθανή ορμονική ανισορροπία. Επιπλέον, τα σπυράκια σε αυτήν την περιοχή δείχνουν επίσης πότε έχετε ωορρηξία.

Ζώνη 14: Η ασθένεια – θα μπορούσε να είναι ένα σημάδι ότι το σώμα σας καταπολεμά τα βακτήρια για να αποφευχθεί η ασθένεια. Πίνετε άφθονα υγρά.

Παρακαλώ σημειώστε ότι είναι – γενικές συστάσεις. Το απλό σπυράκι στη μύτη δεν σημαίνει ότι έχετε ένα πρόβλημα με την καρδιά. Όπως συμβαίνει με όλα τα ιατρικά θέματα, είναι πάντα καλύτερο να συμβουλευτείτε ένα γιατρό ή έναν δερματολόγο για μια σωστή διάγνωση.

As with any other type galaxy s7 edge spy app of content on the ipod, simply copying photos on in disk mode does not work these must be transferred via itunes