Κεραμικό Κασκόλ Τουρμαλίνης

Κεραμικό Κασκόλ Τουρμαλίνης

sharf

Ελαφρύ και ευλύγιστο!
Το ύφασμα μπορεί να καθαριστεί εύκολα με το πλύσιμο (χωρίς πλυντήριο).

Πολύ εύκολα και βολικά μπορούμε να τοποθετήσουμε το κεραμικό κασκόλ Τουρμαλίνης σε οποιοδήποτε μέρος του σώματος. Κομψό – για γυναίκες, άνδρες και παιδιά. Για όλες τις ηλικίες.

Το κεραμικό κασκόλ Τουρμαλίνης σας προστατεύει όλο το 24ωρο.

Αυτός που νοιάζεται για την υγεία του σήμερα – αύριο θα έχει την υγεία του στο 100%!

Ο θυρεοειδής αδένας – είναι η πύλη του ανοσοποιητικού μας συστήματος.

Μοιάζει με μια πεταλούδα και ευθύνεται για πάρα πολλές μεταβολικές διαδικασίες στον οργανισμό μας. Είναι υπεύθυνος για την ενέργεια του οργανισμού, για την ανάπτυξη των παιδιών, ρυθμίζει την φθορά των οστών του σώματος, διατηρεί την θερμοκρασία του οργανισμού, ρυθμίζει την εξουδετέρωση των τοξινών.

Εκκρίνει ορμόνες ζωτικής σημασίας για τα παιδιά, τους άνδρες και ειδικά για τις γυναίκες. Αυτές επιδράνε στην ψυχο-σωματική υγεία.

Η αιτίες παθήσεων του θυρεοειδή αδένα είναι πολλές: το κυριότερο είναι το άγχος και το στρες, οι ψυχο-συναισθηματική υπερφόρτωση, μη ισορροπημένη διατροφή, ανεπαρκής ποσότητα βιταμινών και μικροστοιχείων, οικολογία και το περιβάλλον.

Η καλή λειτουργία του θυρεοειδή αδένα απαιτεί ιώδιο. Επίσης επηρεάζουν οι ιώσεις και οι χρόνιες παθήσεις. Η λήψη ορισμένων φαρμάκων επηρεάζει αρνητικά στην λειτουργία του, αυτοί και άλλοι παράγοντες οδηγούν  στο να παράγονται άλλες ορμόνες. Η τοποθέτηση του κεραμικού κασκόλ γύρω από την περιοχή του λαιμού, βοηθά στην καλή κυκλοφορία του αίματος και βελτιώνει την ροή του αίματος προς τον εγκέφαλο.

Είναι μια εξαιρετική μέθοδος πρόληψης από εγκεφαλικά επεισόδια, στηθάγχη, αμυγδαλίτιδα, λαρυγγίτιδα, βρογχίτιδα. Το κεραμικό κασκόλ Τουρμαλίνης προστατεύει τον κυκλικά, με αυτόν τον τρόπο επιδρά θετικά και στην αυχενική μοίρα και στις σπονδυλικές αρτηρίες που στέλνουν το αίμα προς τον εγκέφαλο.

Το κεραμικό κασκόλ Τουρμαλίνης – είναι ο προστάτης του ανοσοποιητικού συστήματος.

Με την βοήθεια του ανοίγουμε την πόρτα για την υγεία του οργανισμού και βάζουμε εμπόδιο στις ασθένειες. Αυτό θα φέρει υγεία και μακροζωία σε εσάς και στην οικογένεια σας! Beavis chuckled and began to describe his researches into modern american slang Read dividend more about famous psychologists comments famous psychologists subject psychology rating 0 no votes yet socialtags psychology mind mood disorders personality tests emotion beck hopelessness scale aaron t