ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΥΓΙΗ ΚΛΑΔΟ – ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ!

Η εταιρεία MEGA RAYS ιδρύθηκε το 2009 στην Ελλάδα με έδρα την Θεσσαλονίκη. Η MEGA RAYS ειδικεύεται στην λιανική πώληση προϊόντων (μηχανήματα μασάζ, θερμικά κεραμικά στρώματα) για την πρόληψη και αποκατάσταση της υγείας. Η πώληση των προϊόντων επιτυγχάνεται από τα εκθεσιακά της κέντρα-σαλόνια υγείας, στα οποία εφαρμόζεται το κορεάτικο μάρκετινγκ δωρεάν δοκιμής των προϊόντων πριν την απόκτηση τους. Η MEGA RAYS συνεργάζεται με τα καλύτερα εργοστάσια παραγωγής προϊόντων εναλλακτικής ιατρικής στην Νότιο Κορέα.

Τα προϊόντα, χάρη, στην υψηλή ποιότητα, ασφάλεια και αποτελεσματικότητα, κατάφεραν να εξαπλωθούν σε 90 χώρες και να ανοίξουν πάνω από 3000 εκθεσιακά κέντρα.

Η MEGA RAYS στα 9 χρόνια λειτουργίας της στην ελληνική αγορά κατάφερε να μπει στις καρδιές των Ελλήνων. Εκατοντάδες επισκέπτες και αγοραστές ξαναβρήκαν την υγεία τους αποκτώντας τα προϊόντα στο σπίτι τους, απαλλάχτηκαν από πολλά προβλήματα υγείας τα οποία τους ταλαιπωρούσαν για πολλά χρόνια.

Γιατί να επενδύσετε σε αυτόν τον κλάδο;

Παίρνοντας απόφαση να συμμετάσχετε σε αυτό τον επιχειρηματικό κλάδο, κερδίζετε:

  • Την δυνατότητα της γρήγορης ανάπτυξης με καλές αποδοχές. Η ιδιαιτερότητα του τρόπου λειτουργίας μας είναι μοναδική και χωρίς ανταγωνιστές.
  • Ελάχιστο κόστος διαφήμισης. Δεν είναι μυστικό ότι η καλύτερη διαφήμιση είναι από «στόμα σε στόμα». Το 90% των πελατών μας μάθανε για τα προϊόντα μας από τους συγγενείς, φίλους και γνωστούς. Το μόνο που χρειάζεται για να γίνει αυτό, είναι οι πρώτοι σας επισκέπτες που όταν δοκιμάσουν τα προϊόντα θα μείνουν ευχαριστημένοι, και τα θετικά τους σχόλια δεν θα αργήσουν να φέρουν το αποτέλεσμα.
  • Ειλικρινής πωλήσεις. Δεν υπάρχει ανάγκη να πουλάτε και να πείθεται των επισκέπτη να αγοράσει τα προϊόντα. Είναι αρκετό ο επισκέπτης να δοκιμάσει το προϊόν και να μάθει για τα χαρακτηριστικά του.
  • Σταθερή και συνεχής ζήτηση. Η ανάγκη βελτίωσης της υγείας υπάρχει και θα υπάρχει πάντα σε κάθε άνθρωπο.

Γιατί να συνεργαστείτε με την MEGA RAYS;

  • Ανταγωνιστικά προϊόντα. Τα προϊόντα της MEGA RAYS έχουν πολλά πλεονεκτήματα και ιδιαιτερότητες, τα οποία μας επιτρέπουν με σιγουριά να προτείνουμε στο μελλοντικό αγοραστικό μας κοινό.
  • Καλύτερη τιμή. Ένας από τους κυριότερους λόγους που τα προϊόντα μας έχουν λογικές τιμές είναι ότι συνεργαζόμαστε απευθείας με το εργοστάσιο χωρίς μεσολαβητές.
  • Ανταγωνιστική πολιτική προϊόντων. Στόχος μας είναι να επεκτείνουμε την ποικιλία των προϊόντων μας σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες των επισκεπτών μας.
  • Ειδικοί όροι για το έτος 2017. Έτος ανάπτυξης.

Εκτιμώμενο ποσό επένδυσης:  10.000-20.000 ευρώ.

Εκτιμώμενο εισόδημα: από 3.000 – 5.000 ευρώ/μήνα.

Επιλογή ενδιαφερόμενου: Η διαδικασία επιλογής μελλοντικού ιδιοκτήτη εκθεσιακού κέντρου MEGA RAYS αποτελείται από μια σειρά συναντήσεων και επισκέψεων σε ήδη υπάρχοντα εκθεσιακά κέντρα MEGA RAYS. Ο μελλοντικός ιδιοκτήτης είναι καλό να έχει γενική εικόνα του τρόπου λειτουργίας αντίστοιχου εκθεσιακού κέντρου MEGA RAYS.

Απαιτήσεις χώρου: από 70 τ.μ.. Είναι καλό να αποφεύγονται υπόγειοι χώροι και χώροι πάνω σε όροφο. Το σημείο πρέπει να βρίσκεται σε πολυσύχναστη κατοικημένη περιοχή.