Δυναμώστε Το Ανοσοποιητικό Σύστημα & Προστατευτείτε Από Γρίπη – Ιώσεις

Πώς να δυναμώσετε το ανοσοποιητικό σύστημα;

Για κάθε άνθρωπο είναι σημαντικό να έχει δυνατό ανοσοποιητικό σύστημα. Και όχι μόνο για να μην αρρωσταίνει από γρίπη και κρυολόγημα.

Το ανοσοποιητικό σύστημα έχει πολύ σημαντικές λειτουργίες, οι οποίες είναι απαραίτητες για την ζωή μας.

 

Οι κύριες λειτουργίες του ανοσοποιητικού συστήματος είναι:

– η αντίσταση ενάντια στα βακτήρια και ιούς (μόλυνση)
– η αναζήτηση και καταστροφή καρκινικών κυττάρων
– την εξουδετέρωση και την αποβολή των τοξινών
– να εξασφαλιστεί η καθαρότητα των αιμοφόρων αγγείων
– η πρόληψη της ανάπτυξης των χρόνιων ασθενειών

Για τη σωστή φροντίδα του ανοσοποιητικού συστήματος είναι απαραίτητο να κατανοήσουμε τις ιδιαιτερότητες και τα χαρακτηριστικά αυτού του συστήματος στον οργανισμό μας.

 

Από πού προέρχεται το ανοσοποιητικό σύστημα;

spineeΗ γέννηση ανοσολογικών κυττάρων γίνεται στον μυελό των οστών (το γνωστό μεδούλι), το 80% του μυελού των οστών βρίσκεται στους σπονδύλους.

Μετά τη γέννησή τους, τα κύτταρα του ανοσοποιητικού συστήματος ωριμάζουν στον θύμο (ένας αδένας του εγκεφάλου) και στους λεμφαδένες.

Εάν είναι απαραίτητο τα κύτταρα αυτά εγκαταλείπουν τους λεμφαδένες και κυκλοφορούν στο αίμα και την λέμφο (λεμφικό σύστημα).

Η δραστηριότητα των κυττάρων του ανοσοποιητικού συστήματος εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την ποιότητα της εξασφάλισης ροής αίματος του μυελού των οστών.

 

 

 

Που ξοδεύει ο οργανισμός το ανοσοποιητικό σύστημα;

DigestiveSystemWIP_007Υπό κανονικές συνθήκες, το προσδόκιμο ζωής των κυττάρων του ανοσοποιητικού συστήματος δεν υπερβαίνει τις 7-8 ημέρες, και το περισσότερο μέρος του καταναλώνεται από το πεπτικό σύστημα (70% των λεμφαδένων), εξουδετερώνοντας τις περίσσειες προσμίξεις που εισέρχονται με τα τρόφιμα. Σε περίπτωση ύπαρξης χρόνιας φλεγμονής, διαταραχών της πέψης των τροφίμων, λοιμώξεων, κ.α., γίνεται πιο γρήγορη σπατάλη των κυττάρων του ανοσοποιητικού συστήματος.

 

 

Τι επηρεάζει το ανοσοποιητικό σύστημα;

1. Η κούραση και το στρες είναι οι κύριοι παράγοντες, που εμποδίζουν το ανοσοποιητικό σύστημα να αντιδράει σε ερεθίσματα. Για αυτόν τον λόγο οι άνθρωποι αυτής της κατηγορίας είναι πιο επιρρεπείς σε μολυσματικές ασθένειες και οι χρόνιες παθήσεις σε αυτούς αναπτύσσονται πιο γρήγορα.
2. Η χρήση φαρμάκων διαταράσσει τις φυσικές διαδικασίες του οργανισμού, γεγονός το οποίο επηρεάζει αρνητικά το ανοσοποιητικό σύστημα.
3. Η κακή κυκλοφορία του αίματος και η κακή ροή της λέμφου στον ιστό λόγω παρατεταμένης φλεγμονής, τραυματισμών ή καθιστικού τρόπου ζωής, δυσκολεύει και μειώνει την επίδραση του ανοσοποιητικού συστήματος στην περιοχή που έχει εκδηλωθεί το πρόβλημα. Αυτή είναι μία από τις αιτίες, μιας ‘’ανίατης’’ χρόνιας πάθησης.

Πως συνήθως προσπαθούν να αυξήσουν το ανοσοποιητικό σύστημα;
Λήψη βιταμινών, υγιής τρόπος ζωής και η λήψη σκευασμάτων για το ανοσοποιητικό σύστημα έχουν νόημα όταν ο οργανισμός είναι υγιής. Με αυτόν τον τρόπο ο άνθρωπος μπορεί να διατηρεί και να διεγείρει το ανοσοποιητικό σύστημα. Με την ύπαρξη χρόνιων παθήσεων και την εξάντληση του ανοσοποιητικού συστήματος τέτοιες ενέργειες δεν θα έχουν αποτέλεσμα αλλά μπορεί να προκαλέσουν ακόμη και την ανάπτυξη της πάθησης.

Πώς να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σας σύστημα με την βοήθεια της MegaRays;

Για να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σύστημα είναι ωφέλιμο να χρησιμοποιείτε τον εξοπλισμό, το θερμικό κεραμικό στρώμα, θερμική κεραμική ζώνη, θερμικός προβολέας, κεραμικό ορθοπεδικό μαξιλάρι.
1. Το ζέσταμα της σπονδυλικής στήλης (με υπέρυθρη θερμότητα) με την βοήθεια του εξοπλισμού είναι απαραίτητο για να εξασφαλιστεί η ροή του αίματος στο μυελό των οστών. Με αυτόν τον τρόπο δημιουργούνται ευνοϊκές συνθήκες για την γέννηση των ενεργών κυττάρων του ανοσοποιητικού συστήματος. Η γέννηση αυτών των κυττάρων επιτυγχάνετε ενεργά κατά την διάρκεια του ύπνου, και για να βελτιωθεί αυτή η διαδικασία είναι καλό να γίνει χρήση του εξοπλισμού πριν τον ύπνο και ο ύπνος να γίνει πάνω στο κεραμικό στρώμα MegaRays.
2. Ο ύπνος πάνω στο κεραμικό στρώμα MegaRays σε συνδυασμό με το μαξιλάρι MegaRays, δημιουργεί ιδανικές συνθήκες για την χαλάρωση, καθώς μια πλήρη αποκατάσταση και ξεκούραση του νευρικού συστήματος. Ο άνθρωπος αισθάνεται φρέσκος και ξεκούραστος, γεγονός το οποίο αυξάνει την άμυνα του οργανισμού.
3. Η βαθιά θέρμανση των οργάνων του πεπτικού συστήματος, συμβάλλει στην καλύτερη διάσπαση των τροφών, αυτό είναι σημαντικό για την σωστή απορρόφηση των ιχνοστοιχείων και βιταμινών από τον οργανισμό. Επιπλέον, η διέγερση λειτουργίας του πεπτικού συστήματος, έχει ως αποτέλεσμα την βελτίωση λειτουργίας του εντέρου και αυτό οδηγεί στο να μην ξοδεύει το ανοσοποιητικό σύστημα την ενέργειά του στην διαδικασία εξουδετέρωσης υπολειμμάτων τροφίμων στο έντερο.
4. Χρησιμοποιώντας το κεραμικό στρώμα MegaRays στην λειτουργία ‘σάουνας’, βοηθάμε τον οργανισμό να αποβάλει τις τοξίνες σε μεγάλη ποσότητα μέσω του ιδρώτα και να αυξήσουμε την κυκλοφορία του αίματος σε όλο τον οργανισμό, και αυτό βοηθάει να διατηρηθεί η αμυντική ενέργεια. Αυτή η μέθοδος είναι πολύ αποτελεσματική στα πρώτα συμπτώματα κρυολογήματος.
5. Ο καυτηριασμός και η βαθιά θέρμανση των οργάνων, που έχουν κάποια χρόνια φλεγμονή, βοηθά στο να μειωθεί το πρήξιμο και να αποκατασταθεί η ροή του αίματος. Ως αποτέλεσμα, στην περιοχή επίδρασης αυξάνετε η άμυνα και εξαλείφετε η αιτία χρόνιας φλεγμονής. Η απουσία χρόνιας φλεγμονής στο σώμα επηρεάζει θετικά στην ποιότητα του ανοσοποιητικού συστήματος.

 

Μια τέτοια προσέγγιση για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος είναι εφικτή σε κάθε άνθρωπο, ανεξάρτητα από την ηλικία και την κατάσταση της υγείας. Και μπορεί σε σύντομο χρονικό διάστημα να έχει πολύ αξιόλογα αποτελέσματα.

Οι σύμβουλοι μας θα σας βοηθήσουν προσωπικά, ανάλογα με την ηλικία σας και την κατάσταση της υγείας σας, να επιλέξουν την θερμοκρασία και το πρόγραμμα για την μέγιστη αξιοποίηση του εξοπλισμού. Επίσης στα εκθεσιακά μας κέντρα μπορείτε να περάσετε δωρεάν εκπαίδευση για την σωστή και αποτελεσματική χρήση του εξοπλισμού.