Όξινες Συνθήκες Του Οργανισμού Οδηγούν Σε Αρρώστιες

Πραγματική αλήθεια για τον καρκίνο που δεν θα ακούσετε από κανέναν γιατρό!

Επικρατούν πολλές συζητήσεις σχετικά με τις κύριες αιτίες του καρκίνου. Σύμφωνα με τον Δρ ‘Οττο Βάρμπουργκ  (Otto Warburg Heinrich) ο οποίος είναι ένας από τους νικητές του βραβείου Νόμπελ 1931, απέδειξε ότι καρκίνος προκαλείται από την υψηλή έλλειψη οξυγόνου στο σώμα.

Με απλά λόγια, αν ο οργανισμός βιώνει χρόνια έλλειψη οξυγόνου, είναι «οξειδωμένο» και αρχίζουν να αναπτύσσουν τα καρκινικά κύτταρα. Επίσης διαπιστώθηκε ότι τα καρκινικά κύτταρα είναι αναερόβια και δεν μπορούν να αναπτυχθούν σε υψηλά επίπεδα οξυγόνου ή σε ένα αλκαλικό περιβάλλον του οργανισμού.

Ο Δρ. Όττο λέει, ότι τα κανονικά κύτταρα δεν μπορούν να επιβιώσουν χωρίς οξυγόνο, σε αντίθεση με τα καρκινικά τα οποία μπορούν. Επιπλέον, αυτά που τρώμε και πίνουμε, καθορίζουν το επίπεδο του pH στο σώμα και το ισορροπεί.

Το σώμα μας χρειάζεται ισορροπία και το επίπεδο των βασικών όρων ίσο με 7.36 pH. Εάν έχετε χαμηλό επίπεδο του pH, κατά κανόνα, προκαλείται από την κακή διατροφή.

Τα κύτταρα και η φυσιολογική τους λειτουργία μπορεί να εξασθενήσει  λόγω μη ισορροπημένου επιπέδου pH, με αποτέλεσμα την εμφάνιση διαφόρων ασθενειών όπως οστεοπόρωση, καούρα, καρδιαγγειακές παθήσεις, καρκίνο και διαβήτη. Επιταχύνει επίσης τη διαδικασία της γήρανσης.

Πολλά βακτήρια, ιοί, παράσιτα, καθώς και ο μύκητας – Candida μπορούν να ζήσουν στο σώμα μας, και αν το περιβάλλον του οργανισμού μας είναι αλκαλικό τότε πεθαίνουν.

Για να είμαστε και να παραμείνουμε υγιής – είναι σημαντικό να διατηρούμε ένα ισορροπημένο επίπεδο pH του οργανισμού.

 

Ποιος είναι ο ρόλος του νερού στην υγεία του ανθρώπου;

Τι θα γίνει αν δεν ποτίζουμε τα λουλούδια που έχουμε στο σπίτι; στην αρχή θα χάσουν το έντονο χρώμα τους (δηλαδή, θα χαλάσει η διάθεσή τους), μετά θα αρχίζουν να μαραίνονται (δηλαδή, θα αρχίσουν να αρρωσταίνουν) και μετά θα ξεραθούν (που σημαίνει θα πεθάνουν). Και αυτό συμβαίνει με ότι ζωντανό έχουμε στον πλανήτη μας – αν το εγκαταλείπει το νερό, το ζωντανό γίνετε νεκρό. Στον ανθρώπινο οργανισμό συμβαίνει ακριβώς το ίδιο.

Τι θα γίνει, αν δεν προσφέρουμε στον οργανισμό μας την απαραίτητη ποσότητα νερού; θα αρχίσουν να εμφανίζονται τα πρώτα συμπτώματα αφυδάτωσης, έλλειψη υγρών.

Όπως τα φυτά στην αρχή χάνουν το έντονο χρώμα τους, στον άνθρωπο αρχίζει να εμφανίζετε η κούραση, ανησυχία, κατάθλιψη, νευρικότητα χωρίς λόγο, μυϊκή αδυναμία – δηλαδή αν δεν υπάρχει νερό, οι μύες χάνουν την ελαστικότητα τους, αρχίζουν διάφοροι πόνοι παράδειγμα κράμπες την νύχτα.

Αν λοιπόν όλα αυτά τα συμπτώματα συμβαίνουν λόγο έλλειψης νερού, τότε για την βελτίωση της υγείας είναι αρκετό να δώσουμε στον οργανισμό νερό. Είναι τόσο απλό!

Όλα αρχίζουν από τα απλά. Έτσι και στον οργανισμό. Αν δεν δίνουμε στον οργανισμό νερό – αρχίζει η ανάπτυξη διάφορων ασθενειών. Πάρα πολλές ασθένειες έχουν ως βασική αιτία την έλλειψη νερού στον οργανισμό. Είναι μεγάλη διαδικασία ανάπτυξης μιας ασθένειας αλλά η έλλειψη νερού είναι εκείνη η αρχή που αναφέραμε παραπάνω από την οποία ξεκινάει η ανάπτυξη μιας ασθένειας.

Αν σε αυτό το αρχικό στάδιο αφυδάτωσης ο οργανισμός δεν λαμβάνει την απαραίτητη ποσότητα ποιοτικού νερού για την αναπλήρωση αυτής της έλλειψης, τότε μετέπειτα αρχίζουν να εμφανίζονται πιο σοβαρά συμπτώματα της αφυδάτωσης. Είναι τα σήματα κινδύνου που ο οργανισμός αρχίζει να στέλνει – αυτό μπορεί να είναι καούρες, πόνος στις αρθρώσεις, ημικρανία, πόνο στο στομάχι, πρωινή αδυναμία, τάση για εμετό, επειδή δεν υπάρχει νερό – δεν υπάρχει τρόπος για τον οργανισμό να αποβάλει τις συσσωρευμένες τοξίνες. Αιτία – εμφάνισης πολλών πόνων στον οργανισμό – είναι η έλλειψη νερού. Όταν πλέον θα αρχίσουν να εμφανίζονται πιο έντονοι πόνοι, μόνο το νερό δεν θα βοηθήσει, αλλά όταν αρχίζουν να εμφανίζονται οι πρώτοι πόνοι ο οργανισμός πολλές φορές ειδοποιεί για την έλλειψή του νερού. Δεν έχει σημασία τι πονάει – κεφάλι, πόδια, σπονδυλική στήλη – δώστε στον οργανισμό την απαραίτητη ποσότητα νερού και αυτό κατά κανόνα θα περάσει.

Με ποιο τρόπο μπορούμε να βελτιώσουμε την υγεία μας;

Υπάρχουν μερικές περιοχές στον πλανήτη μας, όπου ο μέσος όρος ηλικίας είναι αισθητά μεγαλύτερος σε σύγκριση με τις υπόλοιπες χώρες. Επίσης οι άνθρωποι που κατοικούν εκεί, ακόμα και σε μεγαλύτερες ηλικίες, έχουν πολύ ενέργεια και δεν έχουν αρρώστιες που έχουν οι άνθρωποι στα γεράματα. Ένα από τα μέρη αυτά είναι τα νησιά Οκινάουα και Τοκουνασίμα. Οι επιστήμονες απέδειξαν, ότι η μακροζωία και η δυνατή υγεία ακόμα και σε μεγαλύτερη ηλικία, οφείλετε από την ποιότητα του νερού που καταναλώνουν οι κάτοικοι των νησιών αυτών. Το νερό αυτό έχει μια σειρά παραμέτρων, οι οποίοι επιδράνε στον οργανισμό του ανθρώπου και την υγεία.

Υπάρχουν 2500 είδη κοραλλιών, αλλά μόνο τα άσπρα κοράλλια Σάνγκο είναι ωφέλιμα για τον άνθρωπο και μπορούν να αλλάζουν την ποιότητα του νερού. Τα άσπρα κοράλλια Σάνγκο είναι πρακτικά  παρεμφερή με τα ανθρώπινα οστά. Το γεγονός ότι η αξία των κοραλλιών αυτών έχει αναγνωρισθεί από τους επιστήμονες, έχει σχεδιαστεί το Αλκαλοποιητής Νερού, για να μπορεί ο καθένας να έχει την δυνατότητα να επωφελείται τις ιδιότητες των κοραλλιών.