Πρόληψη – 99% Επιτυχίας

Όταν μιλάμε για την κορεάτικη μέθοδο χρήσης του εξοπλισμού, αυτόματα εννοούμε την μέθοδο θεραπείας, η οποία ενσωματώνεται στην καθημερινή ζωή πολύ απλά. Παράδειγμα, αν κοιμάστε στο κεραμικό στρώμα, δεν χρειάζεται να ξοδέψετε επιπλέον χρόνο για να κάνετε την θεραπεία, εσείς κοιμάστε και το σώμα θεραπεύετε.

Στην κορεάτικη ιατρική ήρθα με προβλήματα και θεραπεύτηκα. Τώρα παραπονιέμαι για ενόχληση στην σπονδυλική στήλη όταν κουραστώ αρκετά. Χρειάζεται να χρησιμοποιώ αυτή την μέθοδο αφού ήδη θεραπεύτηκα? Εννοείτε! Η καλύτερη θεραπεία είναι η πρόληψη.

Αν είχα πρόβλημα με την σπονδυλική μου στήλη και χρησιμοποιούσα το κεραμικό στρώμα, μπορούν τα μέλη της οικογένειάς μου να κάνουν χρήση αυτής της μεθόδου; Η απάντηση είναι πρωτοφανής. Αυτό που για μένα ήταν θεραπεία για αυτούς είναι – πρόληψη.

Παρατηρούσα στο σαλόνι πως οι επισκέπτες θεραπεύονταν από υπέρταση. Πρώτον, όλη τη νύχτα χρησιμοποιούν το κεραμικό στρώμα MEGA RAYS για να αραιώνουν το αίμα τους, δεύτερον, κάνουν καυτηριασμό για να μην έχουν αρτηριοσκλήρυνση. Τρίτον, επίδραση στην αυχενική μοίρα, για να ξεκουράζετε ο εγκέφαλος όλη την νύχτα και να έχει καλή ροή του αίματος. Χάρη, σε αυτές τις τρείς μεθόδους οι υπερτασικοί αρχίζουν να θεραπεύονται.

Αν κάνω χρήση τις μεθόδου η οποία θεράπευσε έναν υπερτασικό, σημαίνει ότι κάνω πρόληψη για να μην αποκτήσω υπέρταση. Στο σαλόνι έχω δει χρόνιους υπερτασικούς που μετά από ένα χρονικό διάστημα η πίεση τους σταθεροποιείται και σταματάνε τα χάπια! Κάπως έτσι λειτουργεί η συγκεκριμένη ιατρική. Τα χάπια δεν έχουν την δυνατότητα να κάνουν τον άνθρωπο να μην αποκτήσει πίεση, δεν μπορεί κάποιος που ακόμα δεν έχει πρόβλημα με την υπέρταση, να παίρνει χάπια για την πίεση,  ενώ η μέθοδος της MEGA RAYS το επιτρέπει.